Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Beranová, Magdalena, 1930-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Academia, 2015.
Vydanie:Vyd. 3., rozšíř. a uprav.
Témy:
ISBN: 9788020024985 (viaz.)
Fyzický popis: 553 s., [16] s. obr. príl. : faksim., fotogr., il., ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01454nam a2200409 i 4500
001 000493341
005 20160210110332.0
008 150423s2015 xr aho e 000 0 cze d
FMT
020 |a 9788020024985 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 613.2  |2 2001 
080 |a 641/642(091)  |2 2001 
080 |a 94"04/14"  |2 2001 
080 |a 94(3)  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930- 
245 1 0 |a Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /  |c Magdalena Beranová. 
250 |a Vyd. 3., rozšíř. a uprav. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2015. 
300 |a 553 s., [16] s. obr. príl. :  |b faksim., fotogr., il., ;  |c 21 cm. 
504 |a Bibliografia: s. 422-450 
650 0 7 |a jedlo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a dejiny gastronómie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a stredovek  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a starovek  |2 SVKKKPH 
655 7 |a štúdie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-200-2498-5 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 III.234550  |9 19 - Technika  |6 1068003  |q 20151008  |5 2720338917  |8 20151008  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000107295  |h SCKHL  |z 20.42  |t 20180222  |u 1718  |w 000493341  |x 000010 
a02 0 |a 9788020024985 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a III.234550  |j 1068003  |i 2720338917  |s Príručka / Študovňa