The milk fat globule : emulsion science as applied to milk products and comparable foods /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Mulder, Hendrik (Author), Walstra, Pieter (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Farnham Royal : Wageningen : Commonwealth Agricultural Bureaux Centre for Agricultural Pub. and Documentation, 1974.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Technical communication of the Commonwealth Bureau of Dairy Science and Technology ; no. 4
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 296 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01270cam a2200301 a 4500
001 000501520
005 20160411190227.0
008 751205s1974 xxk e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 450,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
100 1 |a Mulder, Hendrik  |4 aut 
245 1 4 |a The milk fat globule :  |b emulsion science as applied to milk products and comparable foods /  |c H. Mulder, P. Walstra. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Farnham Royal :  |b Commonwealth Agricultural Bureaux  |a Wageningen :  |b Centre for Agricultural Pub. and Documentation,  |c 1974. 
300 |a 296 s. :  |b il. 
490 1 |a Technical communication of the Commonwealth Bureau of Dairy Science and Technology ;  |v no. 4 
504 |a Obsahuje bibliografiu 
700 1 |a Walstra, Pieter  |4 aut 
830 0 |a Technical communication of the Commonwealth Bureau of Dairy Science and Technology ;  |v no. 4 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.86096  |6 543363  |q 20160411  |5 2720318834  |8 20160411  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20170310  |u 1509  |w 000501520  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.86096  |j 543363  |i 2720318834  |s Absenčne