The milk fat globule : emulsion science as applied to milk products and comparable foods /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mulder, Hendrik (Author), Walstra, Pieter (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Farnham Royal : Wageningen : Commonwealth Agricultural Bureaux Centre for Agricultural Pub. and Documentation, 1974.
Edition:1st ed.
Series:Technical communication of the Commonwealth Bureau of Dairy Science and Technology ; no. 4
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 296 s. : il.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720318834
IV.86096
Výpožičný pult Hlavná 10