The milk fat globule : emulsion science as applied to milk products and comparable foods /
Uložené v:
Hlavní autori: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | English |
Vydané: |
Farnham Royal : Wageningen :
Commonwealth Agricultural Bureaux Centre for Agricultural Pub. and Documentation,
1974.
|
Vydanie: | 1st ed. |
Edícia: | Technical communication of the Commonwealth Bureau of Dairy Science and Technology ;
no. 4 |
ISBN: |
(viaz.) |
Fyzický popis: |
296 s. : il. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
2720318834 IV.86096 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |