Lehrbuch der Lebensmittelchemie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Schormüller, Josef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Heidelberg New York :. Springer Verlag, 1974
Vydanie:2., vollst. neubearb. Aufl.
ISBN: 9783642657795 (viaz.)
Fyzický popis: xv, 831 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00964nam a22002774a 4500
001 000505481
005 20160509183632.0
008 160509 1974 gw e ger d
FMT
020 |a 9783642657795 (viaz.)  |c Kčs 880,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a ger 
044 |a gw  |c DE 
100 1 |a Schormüller, Josef  |4 aut 
245 1 0 |a Lehrbuch der Lebensmittelchemie /  |c Josef Schormüller. 
250 |a 2., vollst. neubearb. Aufl. 
260 |a Berlin :  |b Springer Verlag,  |c 1974  |a Heidelberg  |a New York :. 
300 |a xv, 831 s. :  |b il. 
504 |a Bibl. 
910 |a svkkk 
919 |a 978-3-642-65779-5 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.84545  |6 535502  |q 20160509  |5 505481-10  |8 20160509  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000505481  |x 000010 
a02 0 |a 9783642657795 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.84545  |j 535502  |i 505481-10  |s Absenčne