Water relations of foods : proceedings of an international symposium held in Glasgow, September 1974 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Duckworth, Ronald Barrett (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London : Academic Press, 1975.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Food science and technology
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: xviii, 716 s. : il. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01059nam a22002894a 4500
001 000518174
005 20160813181123.0
008 160813s1975 xxka g 001 0 eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 610,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
245 0 0 |a Water relations of foods :  |b proceedings of an international symposium held in Glasgow, September 1974 /  |c edited by R. B. Duckworth. 
250 |a 1st ed. 
260 |a London :  |b Academic Press,  |c 1975. 
300 |a xviii, 716 s. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Bibliografaia; register 
700 1 |a Duckworth, Ronald Barrett  |4 edt 
830 0 |a Food science and technology 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK1  |b Sklad Hlavná 10 suterén  |3 IV.88255  |6 556468  |q 20160813  |5 518174-10  |8 20160813  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000518174  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 suterén  |a IV.88255  |j 556468  |i 518174-10  |s Absenčne