Technologie cukrovinářské výroby. I. [díl], Výroba čokolády a kakaa /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rapoport, Abram Lazar´jevič (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Russian
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954.
Vydanie:Vyd. 1.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 190 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01304nam a2200313 a 4500
001 000522006
005 20160921171325.0
008 030514s1954 xr e cze d
FMT
020 |a (brož.)  |c Kčs 13,80 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a cze  |h rus 
044 |a xr  |c CZ 
100 1 |a Rapoport, Abram Lazar´jevič  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie cukrovinářské výroby.  |n I. [díl],  |p Výroba čokolády a kakaa /  |c A. L. Rapoport. 
246 3 0 |a Výroba čokolády a kakaa 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1954. 
300 |a 190 s. 
504 |a Obsahuje bibliografiu 
546 |a Preklad z ruš. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.18352  |6 90901  |q 19550921  |5 2720345805  |8 20160921  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000522006  |x 000020 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.32439  |6 95233  |q 19550921  |5 2720314782  |8 20160921  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000522006  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.18352  |j 90901  |i 2720345805  |s Prezenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.32439  |j 95233  |i 2720314782  |s Prezenčne