STN EN 12470-5: 2003 (25 8195), Klinické teplomery Časť 5 Vlastnosti infračervených ušných teplomerov (s maximálnym nastavením)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 12470-5: 2003
Uložené v:
Ďalší autori: | , |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2003.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
28 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01530nam a2200385 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000524739 | ||
003 | SVKKK | ||
005 | 20161017133259.0 | ||
008 | 161017s2003 xo f u #0|| 0#slo c | ||
FMT | |||
020 | |c (cen. skup. 12) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | # | |a slo |h eng |
044 | |a xo |c SK | ||
046 | |a s |m 200311 (účin.) | ||
084 | |a 11.040.20 |2 ICS | ||
130 | 0 | |a STN 25 8195 (STN EN 12470-5) | |
245 | 1 | 0 | |a STN EN 12470-5: 2003 (25 8195), Klinické teplomery |n Časť 5 |p Vlastnosti infračervených ušných teplomerov (s maximálnym nastavením) |
246 | 1 | 0 | |a Klinické teplomery |
246 | 1 | 0 | |a Vlastnosti infračervených ušných teplomerov (s maximálnym nastavením) |
246 | 3 | 0 | |a EN 12470-5: 2003 |
260 | # | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2003. | |
300 | |a 28 s. | ||
500 | |a Spracovateľ: Juraj Zachar, Ján Škamla. | ||
520 | 8 | |a Táto národná norma je slovenskou verziou EN 12470-5: 2003 | |
540 | |a Normy sa podľa zákona č. 264/1999 Z. z. nesmú kopírovať | ||
655 | 7 | |a normy |2 SNKPH | |
700 | 1 | # | |a Zachar, Juraj |4 trl |
700 | 1 | # | |a Škamla, Ján |4 trl |
710 | 2 | # | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |4 stn |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a NO | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN 12470-5 |6 8231 |q 20161017 |5 524739-10 |8 20161017 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000524739 |x 000010 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN 12470-5 |j 8231 |i 524739-10 |s Normy-prez. |