Progress in cereal chemistry and technology : proceedings of the VIIth World Cereal and Bread Congress, Prague, Czechoslovakia, June 28 - July 2, 1982. Part A /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Holas, Jiří (Editor), Kratochvíl, Jaroslav (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Amsterdam : Elsevier, 1983.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Developments in food science 5A
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: xxv, 694 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01117nam a2200289 4500
001 000540107
005 20170513161642.0
008 081205s1983 ne e eng d
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a ne  |c NL 
245 0 0 |a Progress in cereal chemistry and technology :  |b proceedings of the VIIth World Cereal and Bread Congress, Prague, Czechoslovakia, June 28 - July 2, 1982.  |n Part A /  |c editors Jiří Holas, Jaroslav Kratochvíl. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Amsterdam :  |b Elsevier,  |c 1983. 
300 |a xxv, 694 s. 
490 1 |a Developments in food science  |v 5A 
700 1 |a Holas, Jiří  |4 edt 
700 1 |a Kratochvíl, Jaroslav  |4 edt 
830 0 |a Developments in food science  |v 5A 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 IV.121577  |6 677929  |q 20170513  |5 540107-10  |8 20170513  |f 20  |s Povinný výt.  |h SCKRT-REV  |t 00000000  |u 0000  |w 000540107  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a IV.121577  |j 677929  |i 540107-10  |s Povinný výt.