Progress in cereal chemistry and technology : proceedings of the VIIth World Cereal and Bread Congress, Prague, Czechoslovakia, June 28 - July 2, 1982. Part A /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Holas, Jiří (Editor), Kratochvíl, Jaroslav (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Amsterdam : Elsevier, 1983.
Edition:1st ed.
Series:Developments in food science 5A
ISBN: (viaz.)
Physical Description: xxv, 694 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Povinný výt.  Place a Hold 540107-10
IV.121577
Výpožičný pult Hlavná 10