Aspects of human nutrition and food contaminants /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Bourne, Geoffrey H. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Basel : München Paris. S. Karger, 1980
Vydanie:1. Aufl.
Edícia:World review of nutrition and dietetics vol. 34
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 270 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00990nam a22002774a 4500
001 000550364
005 20170709121827.0
008 170709 1980 sz e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 2400,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a sz  |c CH 
245 1 0 |a Aspects of human nutrition and food contaminants /  |c ed. Geoffrey H. Bourne. 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Basel :  |b S. Karger,  |c 1980  |a München  |a Paris. 
300 |a 270 s. 
490 1 |a World review of nutrition and dietetics  |v vol. 34 
700 1 |a Bourne, Geoffrey H.  |4 edt 
830 0 |a World review of nutrition and dietetics  |v vol. 34 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.111807  |6 623873  |q 20170709  |5 550364-10  |8 20170709  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000550364  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.111807  |j 623873  |i 550364-10  |s Absenčne