Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Schmidt, Štefan, 1951- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Nakladateľstvo STU, 2011.
Vydanie:1. vydanie
Edícia:Edícia monografií
Témy:
ISBN: 9788022734912 (brož.)
Fyzický popis: vii, 217 strán : grafy, ilustrácie ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01580nam a2200433 a 4500
001 000552194
005 20170914094734.0
008 121112s2011 xo ad e 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788022734912 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 615  |x Farmácia. Farmakológia  |2 konspekt 
080 |a 615.27  |2 2011 
080 |a 547.915  |2 2011 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 613  |2 2011 
080 |a (048.8)  |2 2011 
100 1 |a Schmidt, Štefan,  |d 1951-  |4 aut 
245 1 0 |a Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /  |c Štefan Schmidt. 
250 |a 1. vydanie 
260 |a Bratislava :  |b Nakladateľstvo STU,  |c 2011. 
300 |a vii, 217 strán :  |b grafy, ilustrácie ;  |c 25 cm. 
490 1 |a Edícia monografií 
504 |a Bibliografické odkazy; register: s. 213-217 
650 0 7 |a antioxidanty  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a tuky  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a starostlivosť o zdravie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
810 2 |a Slovenská technická univerzita (Bratislava, Slovensko)  |t Edícia monografií 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-227-3491-2 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 IV.229991  |9 14 - Medicína  |6 1082229  |q 20170721  |5 2720415959  |8 20170721  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000121640  |h SCKHL  |z 7.97  |t 00000000  |u 0000  |w 000552194  |x 000010 
a02 0 |a 9788022734912 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a IV.229991  |j 1082229  |i 2720415959  |s Príručka / Študovňa