Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schmidt, Štefan, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Nakladateľstvo STU, 2011.
Edition:1. vydanie
Series:Edícia monografií
Subjects:
ISBN: 9788022734912 (brož.)
Physical Description: vii, 217 strán : grafy, ilustrácie ; 25 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
On Reserve - Ask at Circulation Desk konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Príručka / Študovňa 2720415959
IV.229991
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 14 - Medicína