A guide to wheat stdies of the Food research institute.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Davis, J. S.
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: 1945.
Fyzický popis: 222 s.+VII.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00679nam a22001934a 4500
001 000554482
005 20170810084131.0
008 170810s1945 xo e 000 0 slo d
FMT
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
100 1 |a Davis, J. S. 
245 1 0 |a A guide to wheat stdies of the Food research institute. 
260 |c 1945. 
300 |a 222 s.+VII. 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.2231  |6 1308  |q 20170810  |5 2720356550  |8 20170810  |f 09  |s Prezenčne  |h REV  |t 00000000  |u 0000  |w 000554482  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.2231  |j 1308  |i 2720356550  |s Prezenčne