Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Müller, Gunther (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : VEB Fachbuchverlag, 1977.
Vydanie:3. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 267 strán : ilustrácie.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00843nam a22002534a 4500
001 000556928
005 20170828144306.0
008 160510 1977 gw e ger d
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a ger 
044 |a gw  |c DE 
100 1 |a Müller, Gunther  |4 aut 
245 0 0 |a Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie /  |c Gunther Mueller. 
250 |a 3. Aufl. 
260 |a Berlin :  |b VEB Fachbuchverlag,  |c 1977. 
300 |a 267 strán :  |b ilustrácie. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.111498  |6 622352  |q 20170828  |5 2720479613  |8 20170828  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000556928  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.111498  |j 622352  |i 2720479613  |s Absenčne