STN EN 60335-2-42: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-42 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické spotrebiče (rúry) na prípravu jedál horúcim vzduchom, parou alebo ich kombináciou
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-42: 2003
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2004.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
24 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-42: 2003 |
---|---|
Popis jednotky: | Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-42 z novembra 2001 v celom rozsahu Spracovateľ: SSTN, Bratislava, Jozef Onderko. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie |
Fyzický popis: | 24 strán. |