Úprava potravín a stravovanie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Habánová, Marta (Author), Habán, Miroslav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055215853 (viaz.)
Fyzický popis: 222 strán : fotografie, ilustrácie ; 23 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01728nam a2200493 a 4500
001 000593427
005 20181024104924.0
008 170427s2016 xo ao f p 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788055215853 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2011 
080 |a 640  |2 2011 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 613.2  |2 2011 
080 |a 641.55  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
100 1 |a Habánová, Marta  |4 aut 
245 1 0 |a Úprava potravín a stravovanie /  |c Marta Habánová, Miroslav Habán. 
250 |a Vydanie: prvé 
260 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2016. 
300 |a 222 strán :  |b fotografie, ilustrácie ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliografia: s. 209-211; register: s. 213-222 
650 0 7 |a gastronómia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a stravovanie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárska technológia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a gastronomy  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a catering  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food technology  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a meals  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a textbooks (higher)  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Habán, Miroslav  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-1585-3 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.233254  |6 1091653  |q 20180911  |5 2720564350  |8 20180911  |f 70  |s Absenčne  |g 000131284  |z 15.84  |t 20230315  |u 1449  |w 000593427  |x 000010 
a02 0 |a 9788055215853 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.233254  |j 1091653  |i 2720564350  |s Absenčne