STN EN ISO 22000: 2019 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018).

Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kerekréty, Jozef (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019.
Témy:
Fyzický popis: 44 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Zhrnutie:Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018
Popis jednotky:Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22000 z mája 2019, ktorá od 1. 5. 2019 nahradila STN EN ISO 22000 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Potravinokonzult, Bratislava, Jozef Kerekréty.
Fyzický popis:44 strán.