STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov
Táto národná norma je identická s EN 13191-2: 2000 v českom jazyku
Uložené v:
Ďalší autori: | , , |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak Czech English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
16 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto národná norma je identická s EN 13191-2: 2000 v českom jazyku |
---|---|
Popis jednotky: | Spracovateľ: Potravinokonzult, Bratislava, Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT Praha, Jozef Kerekréty, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky, TNK 116 Potraviny |
Fyzický popis: | 16 strán. |