STN EN ISO 11213: 2000 (56 0415), Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu acetylu. Enzymatická metóda (ISO 11213: 1995).

Táto národná norma je identická s EN ISO 11213: 1995

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Brodňanová, Oľga (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000.
Témy:
Fyzický popis: 16 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01774nam^a2200385^a^4500
001 000640653
003 SVKKK
005 20200605112659.0
008 200605s2000 xo f u #0|| 0#slo^c
FMT
020 |c (Cenová skupina 11) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a s  |m 200006 (účinnosť) 
084 |a 67.180.20  |2 ICS 
130 0 |a STN 56 0415 (STN EN ISO 11213) 
245 1 0 |a STN EN ISO 11213: 2000 (56 0415), Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu acetylu. Enzymatická metóda (ISO 11213: 1995). 
246 1 0 |a Modifikovaný škrob 
246 1 0 |a Stanovenie obsahu acetylu 
246 1 0 |a Enzymatická metóda (ISO 11213: 1995) 
246 3 0 |a EN ISO 11213: 1995 
260 |a Bratislava :  |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,  |c 2000. 
300 |a 16 strán. 
500 |a Spracovateľ: SOLAN, Zálesie, Oľga Brodňanová. Technická normalizačná komisia: TNK 46 Metódy skúšania poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov 
520 8 |a Táto národná norma je identická s EN ISO 11213: 1995 
540 |a Normy sa podľa zákona č. 60/2018 Z. z. nesmú kopírovať 
655 7 |a normy  |2 SNKPH 
700 1 |a Brodňanová, Oľga  |4 trl 
710 2 |a Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko)  |b Technická normalizačná komisia č. 46 Metódy skúšania poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov  |4 stn 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m PAPER  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN ISO 11213  |6 10994  |q 20200605  |5 2720737946  |8 20200605  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000640653  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN ISO 11213  |j 10994  |i 2720737946  |s Normy-prez.