STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
Táto norma obsahuje ISO 937: 1978
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Norma |
Language: | Slovak English |
Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
Subjects: | |
Physical Description: |
8 strán. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Summary: | Táto norma obsahuje ISO 937: 1978 |
---|---|
Item Description: | Táto norma ruší ustanovenia STN 57 0153 zo 4. 2. 1986 pre výrobky mäsa Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Physical Description: | 8 strán. |