STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).

Táto norma obsahuje ISO 937: 1978

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kerekréty, Jozef (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001.
Témy:
Fyzický popis: 8 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Zhrnutie:Táto norma obsahuje ISO 937: 1978
Popis jednotky:Táto norma ruší ustanovenia STN 57 0153 zo 4. 2. 1986 pre výrobky mäsa
Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Fyzický popis:8 strán.