Le Temps et la Production Alimentaire.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Smith, L. P.
Médium: Kniha
Jazyk:French
Vydané: Geneve : Organisation Météorologique Mondiale, 1962.
Fyzický popis: 80 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00883nam a22002532i 4500
001 000644979
005 20200902140602.0
008 200902s1962 sz e 000 0 fre d
FMT
020 |c Kčs 3,00  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Smith, L. P. 
245 1 0 |a Le Temps et la Production Alimentaire. 
264 1 |a Geneve :  |b Organisation Météorologique Mondiale,  |c 1962. 
300 |a 80 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.88489  |6 343042  |q 19640902  |5 2720692013  |8 20200902  |f 70  |s Absenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000644979  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.88489  |j 343042  |i 2720692013  |s Absenčne