Náuka o potravinách /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kopčeková, Jana (Author), Gažarová, Martina (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020.
Vydanie:Druhé nezmenené vydanie
Témy:
ISBN: 9788055222240
Fyzický popis: 181 strán : tabuľky ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01634nam a2200457 i 4500
001 000649498
005 20201130131159.0
008 201118s2020 xo l f p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055222240  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
100 1 |a Kopčeková, Jana  |4 aut 
245 1 0 |a Náuka o potravinách /  |c Jana Kopčeková, Martina Gažarová. 
250 |a Druhé nezmenené vydanie 
264 1 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita,  |c 2020. 
300 |a 181 strán :  |b tabuľky ;  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
366 |e 200 kusov 
504 |a Bibliografia na strane 174-177 
521 3 |a Pre študentov SPU 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárska technológia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a foodstuffs  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food technology  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a textbooks (higher)  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Gažarová, Martina  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2224-0 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 V.240533  |9 19-Technika  |6 1107023  |q 20201118  |5 2720753981  |8 20201118  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000147298  |z 3.50  |t 00000000  |u 0000  |w 000649498  |x 000010 
a02 0 |a 9788055222240 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a V.240533  |j 1107023  |i 2720753981  |s Príručka / Študovňa