Biochemie und Technologie der Hefe.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bergander, E. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Dresden : Verlag von T. Steinkopff, 1959.
Fyzický popis: 190 strán, 91 záznamov o literatúre.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00908nam a22002532i 4500
001 000650499
005 20201202151851.0
008 201202s1959 gw e 000 0 ger d
FMT
020 |c Kčs 29,20  |q (viazané) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Bergander, E.  |4 aut 
245 1 0 |a Biochemie und Technologie der Hefe. 
264 1 |a Dresden :  |b Verlag von T. Steinkopff,  |c 1959. 
300 |a 190 strán, 91 záznamov o literatúre. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.79456  |6 186421  |q 19591202  |5 2720364698  |8 20201202  |f 09  |s Prezenčne  |z 0.97  |t 00000000  |u 0000  |w 000650499  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.79456  |j 186421  |i 2720364698  |s Prezenčne