Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055223551
Fyzický popis: 113 strán : ilustrácie ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU
Nad názvom uvedené: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Fyzický popis:113 strán : ilustrácie ; 29 cm.
Užívatelia:Skriptum je určené nielen pre študentov SPU v Nitre, ale aj pre širokú gastronomickú verejnosť
Bibliografia:Bibliografia na strane 113
ISBN:9788055223551