Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2021.
|
Vydanie: | Vydanie: prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055223551 |
Fyzický popis: |
113 strán : ilustrácie ; 29 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Popis jednotky: | Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU Nad názvom uvedené: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín |
---|---|
Fyzický popis: | 113 strán : ilustrácie ; 29 cm. |
Užívatelia: | Skriptum je určené nielen pre študentov SPU v Nitre, ale aj pre širokú gastronomickú verejnosť |
Bibliografia: | Bibliografia na strane 113 |
ISBN: | 9788055223551 |