Mikrobiologičeskije issledovanija kulinarnych i kopčenych rybnych produktov.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Škol´nikova, Sima Solomonovna
Médium: Kniha
Jazyk:Russian
Vydané: Moskva : Piščevaja promyšlennosť, 1972.
Fyzický popis: 82 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00963nam a22002532i 4500
001 000670681
005 20211104190645.0
008 211104s1972 ru e 000 0 rus d
FMT
020 |c Kčs 3,70  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Škol´nikova, Sima Solomonovna 
245 1 0 |a Mikrobiologičeskije issledovanija kulinarnych i kopčenych rybnych produktov. 
264 1 |a Moskva :  |b Piščevaja promyšlennosť,  |c 1972. 
300 |a 82 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.103789  |6 487067  |q 19731104  |5 2720815921  |4 Zastaraná  |8 20211104  |f 10  |s Vyradená  |z 0.10  |t 00000000  |u 0000  |w 000670681  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.103789  |j 487067  |i 2720815921  |4 Zastaraná  |s Vyradená