Zdravotná bezpečnosť potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Fikselová, Martina (Author), Golian, Jozef, 1968- (Author), Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľhnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055224077
Fyzický popis: 135 strán : tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Príručka / Študovňa 2720915357
IV.243861
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 14 - Medicína