Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Pavelková, Adriana (Author), Mareček, Ján (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022.
Vydanie:Vydanie prvé
Témy:
ISBN: 9788055224862
Fyzický popis: 110 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo vydavateľstve SPU
Nad názvom: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov, Ústav potravinárstva
Fyzický popis:110 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm.
Bibliografia:Bibliografia na strane 109-110
ISBN:9788055224862