Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022.
Vydanie:Druhé nezmenené vydanie
Témy:
ISBN: 9788055225166
Fyzický popis: 113 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02708nam a2200637 i 4500
001 000686554
005 20221124075332.0
008 221017s2022 xo al f p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055225166  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 614  |x Verejné zdravie a hygiena  |2 konspekt 
072 7 |a 640.4  |x Hotelierstvo. Stravovanie  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 640.4/.5  |2 2011 
080 |a 614.31  |2 2011 
080 |a 640.43/.46  |2 2011 
080 |a 613/614:640.4/.5  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
080 |a (076.5)  |2 2011 
100 1 |a Zeleňáková, Lucia,  |d 1976-  |4 aut 
245 1 0 |a Hygiena stravovacích služieb a zariadení :  |b návody na cvičenia - repetitórium /  |c Lucia Zeleňáková. 
250 |a Druhé nezmenené vydanie 
264 1 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2022. 
300 |a 113 strán :  |b ilustrácie, tabuľky ;  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
366 |e 70 kusov 
500 |a Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU 
500 |a Nad názvom: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta agrobiológie a potravinárstva, Ústav potravinárstva 
504 |a Bibliografia na strane 113 
521 3 |a Skriptá pre študentov SPU 
650 0 7 |a stravovacie zariadenia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a pohostinské zariadenia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a hygiena stravovacích služieb  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a catering establishments  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food hygiene  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a catering facilities  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a hygiene of food services  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a praktické cvičenia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a textbooks (higher)  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a problems, exercises, etc.  |2 SVKKKPHeng 
710 2 |a Vydavateľstvo SPU (Nitra, Slovensko)  |4 pbl 
710 2 |a Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (Nitra, Slovensko)  |b Fakulta agrobiológie a potravinárstva  |b Ústav potravinárstva  |4 pbl 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2516-6 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.242687  |6 1120183  |q 20221017  |5 2720916392  |8 20221017  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000161194  |z 9.50  |t 20230301  |u 1427  |w 000686554  |x 000010 
a02 0 |a 9788055225166 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.242687  |j 1120183  |i 2720916392  |s Povinný výt.