Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Verčimáková, Ľudmila (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2022.
Edition:Tretie vydanie
Subjects:
ISBN: 9788010041732
Physical Description: 192 strán, 16 nečíslovaných strán obrazových príloh : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Povinný výt.  Place a Hold 2720921132
V.242758
Výpožičný pult Hlavná 10