Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Golian, Jozef, 1968- (Author), Minárik, Peter, 1957- (Author), Mináriková, Daniela, 1967- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Raabe, 2021.
Vydanie:1. vydanie
Témy:
ISBN: 9788081406232
Fyzický popis: Strana 665-1096 : fotografie, schémy, tabuľky ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01671nam a2200457 i 4500
001 000690135
005 20230227100326.0
008 220620s2021 xo lo f p 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788081406232  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 641.1  |2 2011 
080 |a (035)  |2 2011 
100 1 |a Golian, Jozef,  |d 1968-  |4 aut 
245 1 0 |a Potravinová a nutričná gramotnosť.  |n 3. diel /  |c Jozef Golian, Peter Minárik Daniela Mináriková. 
250 |a 1. vydanie 
264 1 |a Bratislava :  |b Raabe,  |c 2021. 
300 |a Strana 665-1096 :  |b fotografie, schémy, tabuľky ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografiu a register 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a nutričná hodnota potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a foodstuffs  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a nutritive value of foods  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a handbooks and manuals  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Minárik, Peter,  |d 1957-  |4 aut 
700 1 |a Mináriková, Daniela,  |d 1967-  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-8140-623-2 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 III.254230  |6 1121491  |q 20230110  |5 2720930802  |8 20230110  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000162652  |z 18.00  |t 20240122  |u 0742  |w 000690135  |x 000010 
a02 0 |a 9788081406232 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a III.254230  |j 1121491  |i 2720930802  |s Povinný výt.