Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2023.
|
Vydanie: | Vydanie: prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055226156 |
Fyzický popis: |
51 strán ; 25 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02358nam a2200625 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000703312 | ||
005 | 20231115110641.0 | ||
008 | 231013s2023 xo e n 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788055226156 |q (brožované) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinársky priemysel |2 konspekt | |
080 | |a 663/664 |2 2011 | ||
080 | |a 641.1 |2 2011 | ||
080 | |a 613/614 |2 2011 | ||
080 | |a 613.26 |2 2011 | ||
080 | |a 664:631.57 |2 2011 | ||
080 | |a 637 |2 2011 | ||
080 | |a 330.143.2 |2 2011 | ||
080 | |a (048.8) |2 2011 | ||
100 | 1 | |a Bojňanská, Tatiana, |d 1962- |4 aut |4 edt | |
245 | 1 | 0 | |a Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : |b progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax / |c Tatiana Bojňanská a kolektív. |
246 | 3 | 3 | |a Drive4SIFood |
250 | |a Vydanie: prvé | ||
264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2023. | |
300 | |a 51 strán ; |c 25 cm. | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
366 | |e 60 kusov | ||
500 | |a Obsahuje skratky | ||
504 | |a Obsahuje bibliografické odkazy | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a nutričná hodnota potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a zdravie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potraviny rastlinného pôvodu |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a živočíšne produkty |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a ekonomická pridaná hodnota |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a foodstuffs |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a nutritive value of foods |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a health |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food of vegetable origin |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a animal products |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a economic value added |2 SVKKKPHeng |
655 | 7 | |a štúdie |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a studies |2 SVKKKPHeng | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-552-2615-6 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.245976 |6 1125712 |q 20231013 |5 2721029546 |8 20231013 |f 20 |s Povinný výt. |g 000167264 |z 9.00 |t 20231124 |u 0816 |w 000703312 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788055226156 | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.245976 |j 1125712 |i 2721029546 |s Povinný výt. |