Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bojňanská, Tatiana, 1962- (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055226156
Fyzický popis: 51 strán ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02358nam a2200625 i 4500
001 000703312
005 20231115110641.0
008 231013s2023 xo e n 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055226156  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 641.1  |2 2011 
080 |a 613/614  |2 2011 
080 |a 613.26  |2 2011 
080 |a 664:631.57  |2 2011 
080 |a 637  |2 2011 
080 |a 330.143.2  |2 2011 
080 |a (048.8)  |2 2011 
100 1 |a Bojňanská, Tatiana,  |d 1962-  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood :  |b progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /  |c Tatiana Bojňanská a kolektív. 
246 3 3 |a Drive4SIFood 
250 |a Vydanie: prvé 
264 1 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2023. 
300 |a 51 strán ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
366 |e 60 kusov 
500 |a Obsahuje skratky 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a nutričná hodnota potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a zdravie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny rastlinného pôvodu  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a živočíšne produkty  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a ekonomická pridaná hodnota  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a foodstuffs  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a nutritive value of foods  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a health  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food of vegetable origin  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a animal products  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a economic value added  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a štúdie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a studies  |2 SVKKKPHeng 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2615-6 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.245976  |6 1125712  |q 20231013  |5 2721029546  |8 20231013  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000167264  |z 9.00  |t 20231124  |u 0816  |w 000703312  |x 000010 
a02 0 |a 9788055226156 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.245976  |j 1125712  |i 2721029546  |s Povinný výt.