Základy potravinárskej výroby. Technológia pre 10. ročník 12 ročných stredných škôl. Pokusné učebné texty.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobiš, Andrej
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1961.
Edition:2. vydanie
Physical Description: 96 strán.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2721034413
V.31564
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Place a Hold 2720850177
V.58529
Výpožičný pult Hlavná 10