Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Čapla, Jozef, 1979- (Author), Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author), Zajac, Peter (Author), Kolesárová, Anna (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2024.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055227290
Fyzický popis: 60 strán : fotografie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Fyzický popis:60 strán : fotografie, tabuľky ; 24 cm.
Užívatelia:Publikácia je určená pre stredné školy a univerzity ako študijný materiál a pre potravinárske a gastronomické prevádzky
Bibliografia:Bibliografia na strane 55-59
ISBN:9788055227290