Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Mazancová, Ladislava, Černý, Bořivoj (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1964.
Fyzický popis: 82 strán, 13 zväzkov príloh.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720979622
V.40432
Výpožičný pult Hlavná 10