Základy potravinárskej výroby. Technológia - cukrovarníctvo pre 11. ročník dvanásťročných stredných škôl. Pokusné učebné texty.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bajči, Pavol
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1961.
Fyzický popis: 129 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00992nam a22002532i 4500
001 000718022
005 20240827134147.0
008 240827s1961 xo e 000 0 slo d
FMT
020 |c Kčs 5,70  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Bajči, Pavol 
245 1 0 |a Základy potravinárskej výroby. Technológia - cukrovarníctvo pre 11. ročník dvanásťročných stredných škôl. Pokusné učebné texty. 
264 1 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1961. 
300 |a 129 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.59069  |6 292303  |q 19620827  |5 2720856159  |8 20240827  |f 70  |s Absenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000718022  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.59069  |j 292303  |i 2720856159  |s Absenčne