Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2024.
|
Vydanie: | Vydanie: prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055227696 |
Fyzický popis: |
104 strán : graf, ilustrácie ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02209nam a2200589 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000720925 | ||
005 | 20241120140020.0 | ||
008 | 241028s2024 xo ad e 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788055227696 |q (brožované) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
041 | 0 | |a slo |b slo |b eng | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočíšne produkty |2 konspekt | |
080 | |a 637.5:639.111.1 |2 2011 | ||
080 | |a 581.135.5 |2 2011 | ||
080 | |a 579.842.1/.2 |2 2011 | ||
080 | |a 579.81/.87 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 2011 | ||
080 | |a (048.8:082) |2 2011 | ||
100 | 1 | |a Kačániová, Miroslava, |d 1971- |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica / |c Miroslava Kačániová, Matúš Rajský, Petr Haščík. |
250 | |a Vydanie: prvé | ||
264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita, |c 2024. | |
300 | |a 104 strán : |b graf, ilustrácie ; |c 24 cm. | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
366 | |e 100 kusov | ||
504 | |a Bibliografia n strane 71-104 | ||
546 | |a Abstrakt slovenský a anglický | ||
650 | 0 | 7 | |a jelenie mäso |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a silice |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a Salmonella enterica |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a baktérie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a deer meat |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a resins |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a Salmonella enterica |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a bacteria |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food quality |2 SVKKKPHeng |
655 | 7 | |a kolektívne monografie |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a collective monographs |2 SVKKKPHeng | |
700 | 1 | |a Rajský, Matúš |4 aut | |
700 | 1 | |a Haščík, Peter, |d 1968- |4 aut | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-552-2769-6 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.247771 |6 1130579 |q 20241028 |5 2721120819 |8 20241028 |f 20 |s Povinný výt. |g 000172610 |p PP |z 6.60 |t 00000000 |u 0000 |w 000720925 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788055227696 | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.247771 |j 1130579 |i 2721120819 |s Povinný výt. |