STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Korporatívny autor: | |
Ďalší autori: | |
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
20 s. : tab. ; 30 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02375cam a2200577 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000721468 | ||
003 | SVKKK | ||
005 | 20241112084156.0 | ||
008 | 090726s2002 xo a ru 000 0 slo | ||
FMT | |||
020 | |c (cen. skup. 11) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h eng | |
044 | |a xo |c SK | ||
046 | |a m |m 200212 (účin.) |n 20091101 (zruš.) | ||
080 | |a 663/664 |2 2001 | ||
080 | |a 543.6:663/664 |2 2001 | ||
080 | |a 006.86 |2 2001 | ||
080 | |a (437.6) |2 2001 | ||
080 | |a (4) |2 2001 | ||
080 | |a (083) |2 2001 | ||
080 | |a 579 |2 2001 | ||
084 | |a 07.100.30 |2 ICS | ||
130 | 0 | |a STN 56 0064 (STN P ENV 14166) | |
245 | 1 | 0 | |a STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou. |
246 | 1 | 0 | |a Poživatiny |
246 | 1 | 0 | |a Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou |
260 | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2002. | ||
300 | |a 20 s. : |b tab. ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Súbežný názov anglicky, nemecky a francúzsky | ||
500 | |a Spracovateľ: Slovenská spoločnosť pre technickú normalizáciu, Eva Kaclíková | ||
540 | |a STN vydané na akomkoľvek nosiči sa môžu rozmnožovať a rozširovať iba so súhlasom určenej právnickej osoby |b SÚTN Bratislava |c zákon 264/1999 Z. z. | ||
504 | |a Citované normy a súvisiace právne predpisy s. 2 | ||
650 | 0 | 7 | |a požívatiny |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a analýza potravín |
650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z Slovensko |
650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z krajiny Európskej únie |
650 | 0 | 7 | |a Foodstuffs |
650 | 0 | 7 | |a Food analysis |
650 | 0 | 7 | |a mikrobiológia |
650 | 0 | 7 | |a Microbiology |
655 | 7 | |a normy |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Kaclíková, Eva |4 trl | |
700 | 1 | |a Sládková, Nadežda |4 aut | |
710 | 2 | |a Slovenská spoločnosť pre technickú normalizáciu |4 trl | |
710 | 2 | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn | |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a NO | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m PAPER |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN P ENV 14166 |6 14635 |q 20241112 |5 2721122936 |8 20241112 |f 40 |s Normy-prez. |z 14.10 |t 00000000 |u 0000 |w 000721468 |x 000010 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN P ENV 14166 |j 14635 |i 2721122936 |s Normy-prez. |