STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021).

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Korporatívny autor: Branislav Kočan - Vydavateľstvo Počuj (Bratislava, Slovensko)
Ďalší autori: Kočanová, Natália (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2024.
Témy:
Fyzický popis: 12 s. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02696nam a2200565 a 4500
001 000722654
003 SVKKK
005 20241205080707.0
008 241108s2024 xo f u 000 0 slo c
FMT
020 |c (Úhrada je určená počtom strán) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a s  |m 20241101 (účin. ) 
080 |a 613.261  |2 2011 
080 |a 006.7/.8  |2 2001 
080 |a (437.6) 2 2001 
080 |a (4)  |2 2001 
080 |a 366.64:663/664 
084 |a 67.040  |2 ICS 
130 0 |a STN 56 0558 (STN EN ISO 23662) 
245 1 0 |a STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021). 
246 1 0 |a Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich 
246 1 0 |a (ISO 23662: 2021) 
246 3 0 |a idt ISO 23662:2021, idt EN ISO 23662:2024 
260 |a Bratislava :  |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky,  |c 2024. 
300 |a 12 s. ;  |c 30 cm. 
500 |a Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine 
500 |a Spracovateľ: Branislav Kočan 
500 |a Táto slovenská technická norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 23662 z mája 2024 v celom rozsahu 
540 |a STN vydané na akomkoľvek nosiči sa môžu rozmnožovať a rozširovať iba so súhlasom určenej právnickej osoby  |b SÚTN Bratislava  |c zákon 264/1999 Z. z. 
504 |a Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 12 
650 0 7 |a označovanie potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a technické normy a štandardy  |z Slovensko  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a technické normy a štandardy  |z krajiny Európskej únie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a vegetariánstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a Food labelling  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a vegánstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a Vegetarianism  |2 SVKKKPHeng 
655 0 7 |a normy  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Kočanová, Natália  |4 trl 
710 1 |a Slovensko.  |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo  |4 stn 
710 2 |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko)  |4 stn 
710 2 |a Branislav Kočan - Vydavateľstvo Počuj (Bratislava, Slovensko) 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m PAPER  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN ISO 23662  |6 14685  |q 20241205  |5 2721126000  |8 20241205  |f 40  |s Normy-prez.  |z 9.70  |t 00000000  |u 0000  |w 000722654  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN ISO 23662  |j 14685  |i 2721126000  |s Normy-prez.