STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021).
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Norma |
Language: | Slovak English |
Published: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky,
2024.
|
Subjects: | |
Physical Description: |
12 s. ; 30 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02696nam a2200565 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000722654 | ||
003 | SVKKK | ||
005 | 20241205080707.0 | ||
008 | 241108s2024 xo f u 000 0 slo c | ||
FMT | |||
020 | |c (Úhrada je určená počtom strán) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h eng | |
044 | |a xo |c SK | ||
046 | |a s |m 20241101 (účin. ) | ||
080 | |a 613.261 |2 2011 | ||
080 | |a 006.7/.8 |2 2001 | ||
080 | |a (437.6) 2 2001 | ||
080 | |a (4) |2 2001 | ||
080 | |a 366.64:663/664 | ||
084 | |a 67.040 |2 ICS | ||
130 | 0 | |a STN 56 0558 (STN EN ISO 23662) | |
245 | 1 | 0 | |a STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021). |
246 | 1 | 0 | |a Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich |
246 | 1 | 0 | |a (ISO 23662: 2021) |
246 | 3 | 0 | |a idt ISO 23662:2021, idt EN ISO 23662:2024 |
260 | |a Bratislava : |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, |c 2024. | ||
300 | |a 12 s. ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine | ||
500 | |a Spracovateľ: Branislav Kočan | ||
500 | |a Táto slovenská technická norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 23662 z mája 2024 v celom rozsahu | ||
540 | |a STN vydané na akomkoľvek nosiči sa môžu rozmnožovať a rozširovať iba so súhlasom určenej právnickej osoby |b SÚTN Bratislava |c zákon 264/1999 Z. z. | ||
504 | |a Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 12 | ||
650 | 0 | 7 | |a označovanie potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z Slovensko |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z krajiny Európskej únie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a vegetariánstvo |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a Food labelling |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a vegánstvo |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a Vegetarianism |2 SVKKKPHeng |
655 | 0 | 7 | |a normy |2 SVKKKPH |
700 | 1 | |a Kočanová, Natália |4 trl | |
710 | 1 | |a Slovensko. |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo |4 stn | |
710 | 2 | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |4 stn | |
710 | 2 | |a Branislav Kočan - Vydavateľstvo Počuj (Bratislava, Slovensko) | |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a NO | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m PAPER |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN ISO 23662 |6 14685 |q 20241205 |5 2721126000 |8 20241205 |f 40 |s Normy-prez. |z 9.70 |t 00000000 |u 0000 |w 000722654 |x 000010 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN ISO 23662 |j 14685 |i 2721126000 |s Normy-prez. |