Technológia prípravy pokrmov 1 : pre učebné odbory kuchár, kuchárka pracovník gastronómii pracovníčka v gastronómii čašník, servírka /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
2025.
|
Vydanie: | Prvé vydanie |
Témy: | |
ISBN: |
9788010043378 |
Fyzický popis: |
128 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 29 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Popis jednotky: | Bibliografia na strane 128 |
---|---|
Fyzický popis: | 128 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 29 cm. |
ISBN: | 9788010043378 |