Neurogastronómia : inovatívne prístupy a výskumné riešenia pre transformáciu gastronómie /
Uložené v:
| Hlavní autori: | , , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2024.
|
| Vydanie: | Vydanie: prvé |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055228235 |
| Fyzický popis: |
94 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Popis jednotky: | Na obálke nad názvom: SPU - FEM |
|---|---|
| Fyzický popis: | 94 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
| Bibliografia: | Bibliografia na strane 78-94 |
| ISBN: | 9788055228235 |