Handbuch der Lebensmittel-Chemie. Bd. 8 Wasser und Luft Teil 2

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Bringmann, G. (Editor), Souci, Siegfried Walter (Editor), Quentin, K.-E (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Springer-Verlag, 1969.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 861 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B219049
IV.70922
Výpožičný pult Hlavná 10