Technologie pro 4. ročník střední průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-04/2 - zpracování mouky /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Žáková, Jaroslava (Author)
Ďalší autori: Skoupil, Jan
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964.
Edícia:Učebnice odborných a středních odborných škol
Fyzický popis: 182 strán + 1 príloha
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720940780
V.42161
Výpožičný pult Hlavná 10