Závodní stravování a směry jeho dalšího rozvoje /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Píchová, Marie (Author)
Ďalší autori: Kirchner, Václav (Author of introduction, etc.)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Práce, 1981
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Knižnice odborového funkcionáře
Příruční knihovna ROH
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 104 s. : tb.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 179069-10
II.267263
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 179069-20
II.267264
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 179069-30
II.267265
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 179069-40
II.267266
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 179069-50
II.267267
Výpožičný pult Hlavná 10