Zpracování ovoce a zeleniny : /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Červinka, Karel, 1894- (Author), Filip, B. (Author), Průcha, J. (Author)
Korporatívny autor: Min. zeměd
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 98 s. ; 8°.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 180937-10
II.31376
Výpožičný pult Hlavná 10
Strata B191727
II.21963
Výpožičný pult Hlavná 10