Rýchlorozpustné potravinárske výrobky /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Dörnyei, József (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Hungarian
Vydané: Bratislava : Praha : Alfa ; Státní nakladatelství technické literatury, 1988
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Knižnica Technika a technológia potravinárskeho priemyslu
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 200 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 207179-10
II.326456
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B80505
II.317110
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B83579
II.325951
Výpožičný pult Hlavná 10