Principles of sugar technology Vol. 1. Properties of Sugar und Nonsugars. The Purification of Juices /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Honig, P. (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Amsterdam : Elsevier, 1960.
Vydanie:2nd. repr. ed.
Edícia:Elsevier's Scientific Publications
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 22, 767 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 209826-10
IV.22381
Výpožičný pult Hlavná 10