Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Altera, Jiří (Author), Alterová, Libuše (Author)
Ďalší autori: Vidrová, Viera (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1986.
Vydanie:1. vyd
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 456 s. : obr.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720280116
II.309094
Výpožičný pult Hlavná 10