Hygiena produkcie potravín /
        Uložené v:
      
    
                  | Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha | 
| Jazyk: | Slovak | 
| Vydané: | Bratislava :
        
      Príroda,    
    
      1986. | 
| Vydanie: | 3. preprac. vyd. | 
| ISBN: | (brož.) | 
| Fyzický popis: | 404 s. | 
| Tagy: | Pridať tag 
      Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
   | 
Titul je dostupný aj v ... 
 
Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
               
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra | Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa | Poznámky | 
|---|---|---|---|---|---|
| Absenčne Požiadavka | 2720963732 V.160997 | Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
| Absenčne Požiadavka | 2720963730 V.160999 | Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
| Absenčne Požiadavka | 2720963744 V.161000 | Výpožičný pult Hlavná 10 |